Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Fietsverhuur

Fietsen

In de prachtige Betuwe kan een fietstocht tijdens je vakantie niet ontbreken. Heb je je eigen fiets niet meegenomen? Geen probleem, want op Vakantiepark Eiland van Maurik zijn normale en (elektrische) fietsen te huur. Voor het reserveren van de fietsen kun je terecht bij onze receptie. Hier vind je leuke routes van de omgeving. Gezellig met het hele gezin erop uit? Ook dat is mogelijk. Wij verhuren namelijk ook kinderfietsen, fietsen met een kinderzitje en tandems.


Mountainbikes

De omgeving van het Vakantiepark is uitermate geschikt om te mountainbiken. Fanatieke en recreatieve mountainbikers kunnen kiezen uit verschillende mooie routes door de bossen, langs het water en over de dijken. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Mountainbikes zijn te huur bij de receptie.


Skelters

Het park verkennen op een andere manier dan te voet? Huur dan een skelter en ontdek zo wat het vakantiepark allemaal te bieden heeft. Wij verhuren verschillende soorten kinderskelters, waaronder een skelter met zijspan. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor een balance-bike. Deze skelter heeft maar 3 wielen en is daarom een grote uitdaging! Durf jij het aan? De skelters en balance-bikes zijn ook bij de receptie te huur.


Eiland choppers

Zin om de omgeving op een relaxte manier te ontdekken?
Probeer dan onze Eiland Choppers uit! Met een Eiland Chopper rij je 100% elektrisch. De actie radius is ongeveer 35 kilometer. Een Eiland Chopper kan je via de receptie reserveren. Je vindt bij onze receptie verschillende leuke routes.

Wij vragen per Eiland Chopper €100,- borg. Rijbewijs is verplicht.