Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Huisdieren

A. Bij ons op het park zijn honden van harte welkom, mits ze zijn aangelijnd. Wij hebben verschillende accommodaties waar maximaal 1 hond toegestaan is. Indien je de hond mee neemt naar de accommodatie, dient deze vooraf gereserveerd te zijn. Informeer vooraf bij de receptiemedewerkers. Per kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan, met uitzondering van het huisdiervrije veld en tegen het geldende tarief. Je hond dient ook op je eigen kampeerplaats aangelijnd te zijn!

B. Laat je hond buiten de camping uit op de speciale honden uitlaatplaatsen. Mocht je hond zijn behoefte doen op het park, ruim dit dan direct op, zodat andere gasten hiervan geen hinder ondervinden.

C. Honden zijn niet toegestaan in de algemene ruimtes zoals Family Entertainment Center MAUK, de winkel, de wasserette, de sanitairgebouwen, het zwembad, het dagrecreatie strand en op de Rozenwiel 90 tot 120. In de horeca is je hond wel toegestaan.

D. Honden zijn niet toegestaan op ons recreatiestrand bij de beachclub. Op 20 minuten loopafstand is een speciaal hondenstrand waar uw hond los mag lopen en zwemmen.

E. Als een hond om wat voor reden dan ook iemand bijt, dient de hond het park per direct te verlaten.

F. Katten en andere (huis)dieren zijn op ons vakantiepark niet toegestaan.