Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Kamperen

A. Kampeerders verwelkomen wij graag tussen 14:00 uur en de sluitingstijd van de receptie. Wanneer je vermoedelijk na sluitingstijd van de receptie aankomt, dien je dit tijdig door te geven aan onze receptiemedewerkers. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website of in onze app. Het vertrek is vóór 12:00 uur.

B. Is de betaling van je reservering niet geheel voldaan? Dan dien je binnen de openingstijden van de receptie te arriveren. Arriveer je niet binnen deze openingstijden? Dan is aankomen helaas niet mogelijk.

C. De standplaats is voor 1 kampeermiddel, (indien toegestaan) 1 auto, 1 bijzettentje (maximaal 2 bij 2 meter groot ) en max. 6 personen.

D. De campingbeheerder is gerechtigd tot exacte plaatsbepaling van het kampeermiddel. Op de standplaatsen mogen geen boten (waaronder rubberboten) trailers of aanhangers of 2e auto worden gestald. Op de kampeerterreinen moet de auto (indien toegestaan) op de eigen standplaats worden gestald.

E. Het is niet toegestaan om hekjes en/of andere afscheidingen op de standplaats te plaatsen. Ook is het niet toegestaan om een extra tent zoals een partytent naast het kampeermiddel te plaatsen. 

F. Houd er rekening mee dat de plaats van ons is. Maak dus geen gaten in de grond i.v.m. ondergrondse leidingen en kabels. Denk eraan dat ook na je weer andere gasten gebruik willen maken van de plaats.

G. Snoeien van de beplanting is niet toegestaan. Indien de begroeiing voor hinder zorgt, kan je de receptiemedewerkers hierop attenderen.

H. Het is niet toegestaan om waslijnen en andere bedrading vast te maken aan beplanting.

I. Afvoerwater dient ten allen tijde in een daartoe bestemde tank te worden opgevangen. Indien een afvoermogelijkheid aanwezig is, dient deze te worden gebruikt.

J. Het storten van vuil water buiten de daartoe bestemde afvoerplaats is ten strengste verboden.

K. Voor een kampeermiddel mag zowel een voortent als een luifel worden geplaatst. Het is echter niet toegestaan om daarvoor nog een vlonder of doek op de grond te plaatsen. Onder de luifel zijn geen worteldoeken of plastic doeken toegestaan, uitsluitend doorlatende tenttegels of groeidoeken. Dit om de grasmat (voor een eventuele volgende kampeerder) zoveel mogelijk intact te laten.

L. Voor alle kampeerplaatsen geldt dat het kampeermiddel en eventuele bijzettentjes incl. scheerlijnen en dergelijke, niet buiten de gehuurde plaats mogen komen.

M. Minimaal één gast binnen het reisgezelschap dient 21+ jaar oud te zijn.

N. Groepsboekingen (meer als 4 kampeerplaatsen), dienen ten alle tijden goedgekeurd te worden door het parkmanagement. Is er geen goedkeuring? Dan heeft het vakantiepark het recht om de toegang te weigeren en de reserveringen te annuleren.

O. Het is niet toegestaan om een electrische/hybride auto op te laden bij de kampeerplaats. Wij hebben autolaadpalen tegenover de receptie.