Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Parkeren

A. De kampeervelden de Eksche Waard en de Zomerdijk zijn autovrij. Ook de terreinen bij de Rivierlodges, Tiny Beach Houses, Strandchalet, Strandchalet de Luxe en Eilandlodges zijn autovrij. Je dient de auto op de aangewezen parkeerterreinen te parkeren.

B. Auto’s zijn alleen toegestaan bij de Havenvilla, Havenhuis en het Rivierhuis. Bij kampeerveld de Rozenwiel, de Strandhuisjes en de Havenhuisjes mag 1 auto geparkeerd worden. Een tweede auto kan tegen betaling op het algemene parkeerterrein geparkeerd worden.

C. De nachtrust op ons terrein van 23.00 uur tot 7.00 uur dient in acht te worden genomen. Gebruik van de auto op het terrein gedurende de nachtrust is niet toegestaan. Bezoek je de camping na 23.00 uur of wil je ‘s morgens vroeg vertrekken, zorg dan dat je auto geparkeerd staat op de parkeerplaats van het Pannenkoekenhuis. Indien de parkeerregels worden overtreden, behoudt het parkmanagement zich het recht voor het voertuig te (laten) verwijderen. De kosten daarvan zullen ten laste van de betreffende gast komen.

D. Het parkmanagement behoudt zich het recht voor het parkeerbeleid te wijzigen