Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Unieke Jachthaven

Welkom bij Jachthaven Eiland van Maurik!

Welkom in onze jachthaven! In het midden van Nederland, in het hart van de Betuwe, ligt onze jachthaven. Naast onze jachthaven met mooie faciliteiten bieden wij u ook de faciliteiten van ons vakantiepark Eiland van Maurik aan. Laat u verrassen door de vele mooie faciliteiten. 
 

Uniek in Nederland

Jachthaven Eiland van Maurik is uniek in zijn soort door de prachtige omgeving. Door de centrale ligging kunt u de prachtige binnenwateren op verschillende vaarroutes verkennen. U kunt gemakkelijk naar Arnhem, Utrecht of 's-Hertogenbosch varen. Op het land kunt u genieten van de natuurlijke omgeving vol met fruit, water en geschiedenis. U kunt de Utrechtse Heuvelrug ook vanaf uw boot zien. Wilt u liever naar een stad gaan? Bezoek dan een van de nabijgelegen vestingsteden, zoals Wijk bij Duurstede. Een verblijf in de haven van Eiland van Maurik is altijd een succes!


Vrije toegang tot de faciliteiten van het Vakantiepark!

Naast het feit dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten op Jachthaven Eiland van Maurik, kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het aangrenzende Vakantiepark Eiland van Maurik! Neem bijvoorbeeld een duik in het (overdekte) zwembad voor €5,- per persoon per dag als passant, begin met een van de vele watersporten. Ontspan in een van onze restaurants. 

Bekijk de tarieven door op de onderstaande knop te klikken.
LIGPLAATSTARIEVEN 2024