Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Accommodaties

A. De aankomst voor accommodaties is tussen 16.00 uur en de sluitingstijd van de receptie. Wanneer je vermoedelijk na sluitingstijd van de receptie aankomt, dien je dit tijdig door te geven aan onze receptiemedewerkers. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website of in onze app. Je dient de accommodatie bij vertrek vóór 10.00 uur schoon achter te laten. Bij niet tijdig vertrek voor 10.00 uur uit de accommodatie, wordt € 50,00 extra in rekening gebracht voor elk extra uur dat er later vertrokken wordt. Bij het niet schoon achterlaten van uw accommodatie wordt € 250,00 extra in rekening gebracht.

B. De accommodatie schoon achterlaten betekent het volgende: Bedden afhalen, afval weggooien, vaatwasser uitruimen, het bezem schoon achterlaten van de accommodatie en de inventaris zo te plaatsen als hoe je het hebt aangetroffen. Wij verzoeken je de thermostaat temperatuur naar beneden te zetten.

C. Indien je gebruik maakt van de luxe check out, zullen wij de eindschoonmaak op ons nemen. Je dient wel zelf de vaatwasser in te ruimen en aan te zetten, al het afval in 1 zak te verzamelen en de inventaris zo te plaatsen als hoe je het hebt aangetroffen.

D. Is de betaling van je reservering niet geheel voldaan? Dan dien je  binnen de openingstijden van de receptie te arriveren. Arriveer je niet binnen deze openingstijden? Dan is aankomen helaas niet mogelijk.

E. De accommodaties beschikken elk over een persoonlijke inrichting. Het is niet toegestaan meubilair dat in de accommodatie behoort mee naar buiten te nemen. (Tuin)meubilair mag niet naar andere accommodaties worden verplaatst.

F. Je dient de accommodatie in nette staat te beheren en de meubels en inventaris met zorg te gebruiken. Defecten dienen aan de receptie te worden gemeld. Vernielingen aan inventaris en meubilair worden doorbelast aan de gebruiker.

G. Gourmetten is niet toegestaan in de accommodaties.

H. Minimaal één gast binnen het reisgezelschap dient 21+ jaar oud te zijn.

I. Groepsboekingen (meer als 4 accommodaties), dienen ten alle tijden goedgekeurd te worden door het parkmanagement. Is er geen goedkeuring? Dan heeft het vakantiepark het recht om de toegang te weigeren en de reserveringen te annuleren.