Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Een dagje eropuit

Forelvisserij Maurik


Forelvisserij Maurik biedt u een spectaculair dagje uit met een mooie visvangst als resultaat. De vijvers bieden uitdaging aan zowel beginners als voor ervaren sportvissers. Omringd door prachtige natuur en gezelligheid kunt u zich de hele dag vermaken aan het water of bij de Brasserie aan de vijver. 

Afstand vanaf het park 1 kilometerKasteel Amerongen


De tuinen van kasteel Amerongen zijn in elk seizoen een bezoek meer dan waard. Vier eeuwen tuingeschiedenis geven de verschillende tuindelen van de tien hectare grote tuin in elk jaargetijde een unieke sfeer. Van honderden sneeuwklokjes in het vroege voorjaar tot en met de rijpe oogst van leifruit in het najaar. Ook leuk om te ontdekken per Eiland Chopper! Deze zijn te huur bij onze receptie.

Afstand vanaf het park 5 kilometer

Wipe-out baan


Hou jij van een uitdaging? Neem dan eens een kijkje bij de grootste wipe-out baan van Nederland. Deze is te vinden in Zoelen. Ga de uitdaging aan en toon lef!

Afstand vanaf het park 7,5 kilometer

Fruitcorso en Appelpop


Elk jaar bezoeken duizenden mensen het Fruitcorso in Tiel. Ook het gratis popfestival Appelpop trekt ieder jaar meer muziekliefhebbers naar de Betuwe. Elk tweede weekend van september is Appelpop voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen.

Afstand vanaf het park 10 kilometer

Flipje streekmuseum


Het Flipje Streekmuseum in Tiel is de plek om weetjes te ontdekken over Tiel, de Betuwe en het fruit uit deze regio. Kijk voor de actuele openingstijden op www.streekmuseumtiel.nl

Afstand vanaf het park 10 kilometer

Evenementencentrum 'The Maxx'


Natuurlijk wil je ook echt even losgaan. Bij Evenementencentrum The Maxx in Veenendaal kun je al je energie kwijt. Stap in een kart en race tegen je familie of laat je familie opsluiten in een van de Escape Rooms.

Afstand vanaf het park 15 kilometer

Ouwehands dierenpark Rhenen


Bewonder de reuzenpanda’s en alle andere bijzondere dieren in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Tip: koop je kaartje met korting bij de receptie!

Afstand vanaf het park 15 kilometer

Geofort Herwijnen


Kom naar het spannende forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. Je gaat buiten en binnen experimenteren met oud, maar ook moderne geo-technieken. Ook kun je speuren, klauteren en spelen met water in de Vleermuisspeeltuin.

Afstand vanaf het park 33 kilometer

Markten


Bezoek een van de lokale markten in de buurt:

Maandag: Gorinchem
Dinsdag: Culemborg en Veenendaal
Woensdag: Maurik en Wijk bij Duurstede
Donderdag: Wijchen
Vrijdag: Druten
Zaterdag: Buren, Tiel en Veenendaal