Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Veelgestelde vragen

Algemeen
Als je een accommodatie geboekt hebt is het mogelijk om vanaf 16:00 uur de accommodatie te betreden. Als je in één van de accommodaties verbleven hebt, dien je de accommodatie voor 10:00 uur schoon op te leveren.
 
Als je een kampeerplaats geboekt hebt, is het mogelijk om vanaf 14:00 uur gebruik te maken van de plaats en je kampeermiddel op te zetten. Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats voor 12:00 uur te verlaten.
Alle groepsboekingen zijn op aanvraag. Groepsboekingen dienen per e-mail aangevraagd te worden op het e-mailadres: receptie@eilandvanmaurik.nl. Groepsboekingen worden bij ons gezien als je 5 of meer accommodaties/ kampeerplaatsen wilt boeken.
Betaling
Als je gemaakte reservering binnen twee weken plaatsvindt, vragen wij een aanbetaling van 25% van de totale reissom. Het restantbedrag ontvangen wij graag 6 weken voor je aankomst. Als je gemaakte reservering binnen 6 weken plaatsvindt, dien je de volledige reissom direct te betalen.
De totale reissom dient voor je verblijf afgerekend te zijn. Als je extra faciliteiten last-minute bijboekt kun dit ook bij de receptie. Als je een last-minute vakantie geboekt hebt, vragen wij je via iDeal te betalen. Als je via deze betalingsmethode betaalt, ontvangen wij de betaling direct. Als er nog een betaling open staat, dien je binnen de openingstijden van de receptie aan te komen. Het is niet mogelijk om aan te komen buiten de openingstijden en kun je die nacht niet bij ons verblijven.
Faciliteiten
Voor de actuele openingstijden kan je hier terecht.
Haven
Wij hebben een aparte website voor onze jachthaven, deze vind je hier. Op deze website vind je een aanvraagformulier voor een ligplaats. Klik hier om direct naar het aanvraagformulier te gaan.
Kamperen
Als je geen voorkeursboeking hebt gemaakt, kan het zijn dat er op de bevestiging geen kampeerplaatsnummer staat. Dit komt omdat wij enkele dagen voor je aankomst een definitieve plaats toewijzen.

Als je zeker wilt zijn van een bepaalde plaats, kan je van je boeking een voorkeursboeking maken. Dit kan ook nog later toegevoegd worden. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Ja, elke kampeerplaats beschikt over een tv-aansluiting. Je televisie moet beschikken over digitaal signaal en DVBT ondersteunen.
Op ons vakantiepark zijn er 4 verschillende kampeervelden: Eksche waard, Zomerdijk, Rozenwiel en Rozenwiel huisdiervrij. Elk veld heeft zijn eigen kenmerken.
 
Kampeerveld Eksche waard is een gezellig veld voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op dit veld zijn diverse speeltuinen aanwezig en het veld is autovrij. Centraal gelegen op het kampeerveld is een sanitair gebouw en het veld ligt centraal bij de faciliteiten. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Zomerdijk is een gezellig druk veld voor het hele gezin. Dit veld ligt aan het recreatiemeer en -strand. Er is een sanitair gebouw aanwezig op het veld en de faciliteiten zijn op loopafstand. De nummers 1 t/m 4 op dit veld zijn verharde plaatsen geschikt voor campers. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel is een rustiger veld gelegen aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Kampeerplaatsen 4 t/m 14 zijn deels verhard. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij ligt in het verlengde van kampeerveld Rozenwiel. Dit veld is rustiger gelegen en ligt ook aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen te verblijven.

 
Mijn reservering
Logés zijn welkom op ons vakantiepark als het maximale aantal personen per kampeerplaats/ accommodatie niet wordt overschreden. Als je een logé hebt, dien je dit aan te geven bij de receptie. De kosten voor de logé zijn €7,27 per persoon per nacht. Je logé kun ook gebruik maken van het zwembad, bij het aanmelden krijg je een extra zwembadticket.
Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk binnen 24 uur na het maken van de boeking. Na 24 uur is het niet meer mogelijk om de annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. De voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering die je bij ons af kunt sluiten vind je hier.
Als jouw geboekte accommodatie of kampeerplaats het toelaat om met meer personen te komen, is het mogelijk om een extra persoon bij te boeken. Als je met minder personen overnacht dan opgegeven kun je dit doorgeven aan de receptie. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Bedlinnen is inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Het bedlinnenpakket bestaat uit een dekbedovertrek, kussensloop en een hoeslaken voor het matras. De bedden worden niet standaard voor je opgemaakt. Dit kun je wel bijboeken als extra faciliteit bij het maken van de boeking, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
 
Badlinnen en keukenlinnen zijn niet standaard inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Als je badlinnen en/ of keukenlinnen bij wilt boeken, kun je dit aangeven in het boekingsproces, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Het badlinnenpakket bestaat uit één grote handdoek en één kleine handdoek. Het keukenlinnenpakket bestaat uit één handdoek en één theedoek.
Op het park
Je kunt op het park gebruik maken van gratis Wi-Fi of betaalde premium Wi-Fi als je op ons vakantiepark verblijft. De snelheid en de ontvangst kunnen verschillen met de Wi-Fi die je thuis gewend bent. De gratis Wi-Fi is geschikt om berichten te ontvangen, te versturen en om kleine taken te verrichten op de telefoon zoals het lezen van nieuws of een Facebook bericht te plaatsen. Als je gebruik wilt maken van een sterker netwerk kun je het premium netwerk aanschaffen. Met het premium netwerk kun je films en series streamen. Een uitgebreide uitleg voor het verbinden kun je vinden in de Eiland van Maurik app.
Op het vakantiepark is een milieustraat aanwezig (nummer 2 op de plattegrond). Hier kun je je huisvuil in vuilniszakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Glas en papier wordt bij ons gescheiden van overig huisafval. Chemisch afval of grofvuil, zoals grondzeil, kleden en tuinstoelen mogen niet in of bij de containers worden achtergelaten. Je dient dit afval zelf mee naar huis te nemen.

 
Zwembad
Ons binnenzwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten op ons vakantiepark of in de haven. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het zwembad als je niet bij ons overnacht.