Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Overige parkregels

A. De binnenkomende post wordt bij de receptie voor bepaalde tijd voor je bewaard. Het afhalen van poststukken valt onder de eigen verantwoordelijkheid van de gast. De ondernemer is niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde poststukken.

B. Indien je pakketten laat bezorgen op ons adres, worden deze in de daarvoorbestemde pakkettenbox gedeponeerd. Deze staat bij de fietsverhuur tegenover de receptie. Het laten bezorgen van pakketten is ten alle tijden eigen verantwoording voor de gast. De ondernemer is niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde poststukken. Tevens kunnen er geen pakketten worden afgeleverd waarvoor getekend dient te worden.

C. Het is verboden met boten, supboarden of andere watersport faciliteiten het water van de Rozenwiel te betreden. Ook zwemmen is hier niet toegestaan.

D. Waterscooters en jetski’s en e-foils zijn verboden in onze jachthaven en op ons vakantiepark. Deze mogen dan ook geen gebruik maken van de steigers en hellingbanen bij de jachthaven en en het vakantiepark.

E. Het is verboden huis aan huis reclame te bezorgen; zaken (van deur tot deur) te verkopen op het park; diensten aan te bieden; een onderhandse of openbare verkoping te houden; alcohol te gebruiken buiten de accommodatie en/of buiten de horecagelegenheden;(soft)drugs te gebruiken of in bezit te hebben op, om en in de accommodatie; tapinstallaties met drukcilinders voorhanden te hebben; (vuur)wapens in bezit te hebben.

F. Je verblijf op Vakantiepark Eiland van Maurik is voor eigen risico. De leiding van het vakantiepark is niet aansprakelijk voor schade en ongevallen van personen, of schade aan, c.q. diefstal van, goederen van kampeerders of bezoekers. Schade die door u en uw kinderen, logés, bezoekers of honden is veroorzaakt, dien je te voldoen.

G. Partytenten zijn alleen toegestaan indien je de partytent gebruikt in plaats van een luifel of voortent, deze maximaal 3 bij 3 meter groot is en uw buren hier geen hinder van ondervinden. Partytenten zijn dus niet toegestaan naast uw kampeermiddel.

H. Bij niet aanwezig zijn in, om of op de kampeerplaats of accommodatie, dienen alle losse zaken zoals fietsen, speelgoed e.d. rondom te zijn opgeruimd en zoveel mogelijk opgeborgen en uit het zicht geplaatst.

I. Het gebruik van elektrische verwarming is niet toegestaan.

J. Het is niet toegestaan om een elektrische auto bij de kampeerplaats of accommodatie op te laden. Er zijn zes laadpalen aanwezig op ons vakantiepark. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

K. Boten (roei- vis-, motor- en rubberboten e.d.) en trailers/aangehangers mogen niet bij de kampeerplaats of accommodatie worden gestald. Tegen een vaststaand tarief kunnen deze worden geplaatst in het water of met trailer op de wal.

L. De minimale leeftijd om te overnachten op ons vakantiepark is 21+.

M. Het plaatsen van een kinderzwembadje op een openbaar veld, is niet toegestaan.

N. Het plaatsen van een kinderzwembadje op de kampeerplaats die door u is gehuurd is toegestaan, mits daarbij een volwassene aanwezig is die toezicht houdt op een ieder die zich in of rondom het badje begeeft en voor datgene dat er gebeurt in zijn /haar bijzijn dan wel afwezigheid.

O. ’s Avonds, ’s nachts en bij het verlaten van de kampeerplaats dient u het zwembadje te verwijderen.

P. Zwembaden (opblaasbaar dan wel met een harde of flexibele wand) waarvan de rand hoger is dan 30 cm zijn verboden.

Q. Vliegen met een drone over het vakantiepark is verboden, tenzij een vooraf schriftelijke toestemming van het parkmanagenent.

R. Elektrische steps zijn op het gehele park niet toegestaan.